Beltéri és kültéri padlók, falburkolatok

Cégünk immár a 40 éve meglévő főként külföldi kapcsolatok révén szerzi be a különféle alapanyagokat.
Ezek a természetes kövek leginkább nagy táblákban érkeznek hozzánk, hogy aztán ezekből tovább szabjuk a kívánt méreteket.
Rendelésre méretre vágott burkolatokat is beszerezzük.

Tekintse meg referenciáinkat alábbi galériánkban és videónkban és amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot!

Képgaléria

A természetes kőburkolatok minden létező fajtáját ajánljuk beltérre.
Alkalmas a mészkő, márvány, gránit, és a különféle kvarcitok is. Mivel azonban keletkezésüknél fogva, szerkezetüket tekintve ezek a kövek különböznek egymástól, ezért funkciójukat, alkalmazásukat tekintve más-más helyekre ajánljuk.

A padlóburkolatokat tekintve több féle megoldás létezik. Ezek készülhetnek előre gyártott sztenderd méretekben, mint pl. 30x30x1; 40x40x1; 60x30x1 stb. méretekben, de ha valaki szeretne nagyobb táblákat letenni, akár pl. 120x80-as méretben akkor tudni kell, hogy annak a vastagsága minimum 2 cm.
Ilyenkor nagy táblákat rendelünk és az ügyféllel egyeztetve a kívánt méretben szabjuk fel az anyagot.
Ebben az esetben lehet a legszebb munkát végezni, mivel itt a kő mintázata eredeti helyére kerül lerakásra.

A falburkolatoknak ajánljuk azokat a köveket, melyek átengedik a fényt és ez a látvány az esti órákban egy kellemes hangulatot, látványt ad. Miközben a kövek természetes erezete, mintázata elkápráztat bennünket. Fürdőszoba burkolatokat már inkább mészkő vagy márványból kedvelik az ügyfelek, azok színvilága ugyanis sokkal változatosabb, melegebb.

Kültérre leginkább a mészkő és gránit ajánlott. Ezen belül is a mészkő a jellemző. Nem csak az ára miatt, de a beige színe miatt is, mivel az a modern és a klasszikus épületekhez is jól illik. Azonkívül a mészkő felülete jól antikolható, így kültéren fedetlen helyeken a csúszásmentesség is megoldott. Kültéren ezeket a burkolatokat min. 3 cm vastagságban ajánlott lerakni. Padlólapként jól mutat a római illetve sottis rakásmód.

Referencia videó

Ajánlatkérés