Konyhai munkalapok, pultok

Természetes kőburkolat anyagainkból készítünk még konyhai munkalapokat, pultokat is.
Ilyen helyekre inkább a kvarcit és gránit alkalmas.

A konyhai munkalapok, pultok 2-3 cm vtg. anyagból készülnek előzetes felmérés alapján, mosogató főzőlap kivágásokkal.
Látszó éleken különböző élmegmunkálásokkal.
Pultoknál alkalmazzuk a duplungolást, ami egy vastagabb hatást biztosít.

Tekintse meg referenciáinkat alábbi galériánkban és videónkban és amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot!

Képgaléria

A konyhai munkalapok kiválasztásakor az esztétika mellett figyelembe kell venni a gyakorlati szempontokat is.
A tökéletes munkalap kiválasztása nehéz és sok időt is igényel sokszor. Igazi kihívás megtalálni az életstílusához és teréhez legmegfelelőbb darabot. Mi ebben szeretnénk Önnek segíteni. Konyhai munkalap anyagának a kvarcit és gránit alkalmas. Ezek az anyagok saját előnyeikkel tovább növelik az otthona értékét.

Kvarcit munkalapok
A kvarcit a homokkőhöz hasonló üledékes kőzet. Rendkívül ellenálló, fagyálló, saválló finom szemcsézetű anyag. A kvarc másik előnye, hogy nem porózus, így a felületében nem fejlődnek baktériumok. Könnyen tisztítható. A tartóssága mellett a kvarc esztétikailag is szép és sok színben elérhető, amitől minden tekintetet megragad.

Gránit munkalapok
Ez az anyag a leggyakoribb vulkanikus, kristályos szerkezetű kőzet. Rendkívül kemény, nagyon ellenálló. Napjainkban sír- és díszítőköveknek, oszlopoknak, kül- és beltéri burkolatoknak, de nem utolsósorban konyhai munkalapoknak használjuk. Keménysége miatt jól tűri az időjárás viszontagságait, fényét csiszolás után szinte örökre megőrzi. Színvilága pedig határtalan.

Referencia videó

Ajánlatkérés